Accessibilitat

Premis Fundació Salas

Correu electrònic Imprimeix PDF

La Laia Gelonch, alumna de 2n e Batxillerat Tecnològic durant el curs 2008-09 a l'Ies Llavaneres i actualment cursant Arquitectura a l'ETSAB, i de la qual vaig ser tutora del seu Treball de Recerca, va ser ahir guardonada com a finalista dels Premis accés de la Fundació Salas. Va ser un acte molt emotiu on van assistir la seva família i tres professores de l'institut, la Laia va presentar el seu treball davant l'auditori de la ONCE i li van entregar una estatueta i un diploma com a finalista d'aquest premi.

Des d'aquí vull felicitar a la Laia pel seu treball, perseverància, rigor i sensibilitat que segur que la duen a ser una gran professional.

Aquí us deixo el resum de l'acte,

"El proper dijous 3 de desembre celebrarem de nou els Premis Accés Batxillerat que anualment dóna la Fundació Salas als millors treballs de recerca sobre accessibilitat i discapacitat.

Un any mes, i malgrat les circumstàncies difícils de l’entorn, la Fundació Salas segueix creient en la necessitat de mantenir la labor de sensibilització dels més joves en l’àmbit de l’accessibilitat. Només així, entenem, conreem el que volem que sigui la nostra societat del futur.

Els finalistes nomenats aquest any són els següents:

Sergi Baños, per el treball: Construcció d’una mà robòtica

Laia Gelonch, per el treball: Accessibilitat urbanística i edificativa

Elena Ortiz, per el treball: Un llibre per a tothom

Anna Roches, per el treball: El coma i les seves classificacions. Eutanàsia, reflexions ètiques i morals

Carme Elisabet Segarra, per el treball: Ergonomia funcional de l’autobús i la seva parada

Anna Sierra, per el treball: Mes enllà de l’hospitalització

Donem des de la Fundació Salas l’enhorabona als finalistes, i, així mateix, el nostre més sincer agraïment i reconeixement a tots els participants dels que el Jurat Interdisciplinar ha destacat el seu alt nivell de qualitat i d’aprofundiment de les diferents temàtiques. Serà en el mateix acte d’entrega dels Premis Accés Batxillerat quan coneixerem els guanyadors d’aquesta quarta edició dels premis. Es tractarà, de nou, d’una celebració acadèmica, sòbria i propera, on l’objectiu és entendre la labor que realitzen molts alumnes de Batxillerat del nostre país i donar-los  una valoració per la seva tasca. Estem segurs que entre tots compartirem un acte ple de força, de contingut i de retrobament d’antics i nous amics i amigues de la Fundació Salas. Us hi esperem!

 
Pàgina 1 de 2

Més Llegit...

Ultimes Noticies

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAvui88
mod_vvisit_counterAhir112
mod_vvisit_counterAquesta setmana421
mod_vvisit_counterÚltima setmana771
mod_vvisit_counterAquest mes2169
mod_vvisit_counterÚltim mes2917
mod_vvisit_counterTotal352092