Robòtica-Robots

Els robots seran els protagonistes de la 30a edició del Saló del Còmic

Correu electrònic Imprimeix PDF
Via TV3, al Tn Migdia,
  • Els robots seran els protagonistes de la 30a edició del Saló del Còmic

Per commemorar l'aniversari, al saló hi anirà l'autor de "Mazinger Z" i es permetrà l'entrada gratuïta a tots els que el 2012 facin 30 anys. Avui se n'ha fet la presentació i no hi han faltat... els robots.

http://www.tv3.cat/videos/3898413/Els-robots-seran-els-protagonistes-de-la-30a-edicio-del-Salo-del-Comic

http://www.ficomic.com/

 

Actualitzada la web FEM UN COTXE ROBOT?

Correu electrònic Imprimeix PDF
Treballar amb diferents eines et permet anar avançant. Fins aquest curs 2010-11, la informació que donava als meus alumnes estava inclosa dins Moodle, la qual cosa no em permetia gaire flexibilitat a l'hora d'actualitzar els continguts, realment Moodle és molt lent d'actualitzar.
Després de fer el curs de Newton a l'Aula i el curs d'Scratch em vaig adonar que la millor fórmula per traballar amb continguts a Moodle, consisteix en enllaçar els continguts generats en una altra plataforma externa, per exemple Google Sites o Joomla. És per aquest motiu que durant l'estiu vaig fer una recopilació del primer trimestre de tercer que tenia muntat a Moodle, dins d'aquesta web, MSANS25 web, a l'apartat L'aula a l'ESO 3r-Màquines, mecanismes i estructures. La idea és anar generant materials digitals, que pugui referenciar fàcilment des de Moodle, però que donin una visió de conjunt del tema tractat i que em permetin una fàcil actualització dels continguts.

En aquesta línia de treball, em plantejo extreure tota la informació recopilada a Moodle pel projecte de curs de 3r d'ESO i generar una web recopilatòria FEM UN COTXE ROBOT!!! a Google Sites, dins de l'Apps de l'institut.

Però anem al gra..., el proper dimarts 11 de gener començaré el Projecte de curs a 3rESO, la 4a versió del CUCALLAVANERES i és per aquest motiu que aquests dies he estat actualitzant la web FEM UN COTXE ROBOT!!!

He recopilat la informació obtinguda el curs passat, amb les imatges i vídeos realitzats, però a més he reorganitzat els apartats i creat noves pàgines. Bé, em sembla que fent una ullada us fareu una idea més ràpida així que aquí us la deixo, espero que us agradi:

 
Més articles...
Pàgina 1 de 2

Més Llegit...

Ultimes Noticies

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAvui88
mod_vvisit_counterAhir112
mod_vvisit_counterAquesta setmana421
mod_vvisit_counterÚltima setmana771
mod_vvisit_counterAquest mes2169
mod_vvisit_counterÚltim mes2917
mod_vvisit_counterTotal352092