Fisica

EDA2010_Clips d'Aula

Correu electrònic Imprimeix PDF

He rebut un missatge que m'ha comunicat la publicacio dels videos d'aula que vam realitzar els estudiants del curs de Newton a l'aula durant el curs 2010. Els han editat i han fet una recopilacio de tots a la web de l'ITE.

Aqui us deixo la web per si voleu fer una ullada de com vam treballar a l'aula amb els nostres alumnes!

http://recursostic.educacion.es/eda/web/newton/newton_clips_aula.html

 

Projecte Newton finalitzat

Correu electrònic Imprimeix PDF

També he acabat el curs de Newton a l'aula.

M'agradaria, recomenar-lo. Es tracta d'un format de curs que fins ara no havia fet mai i realment m'han sorprès els resultats. El curs planteja la posada en pràctica a l'aula amb alumnes, unes simulacions de física el·laborades pel PROYECTO NEWTON. Els primers mòduls et permeten organitzar molt bé aquesta part, seguint pautes i consells. Posteriorment, durant un mes aproximadament, cal fer la pràctica a l'aula, fent un seguiment amb un petit diari d'aula. Finalment cal treure unes conclusions de l'experiència.

Personalment ha estat una experiència molt interessant i he obtingut uns resultats molt positius del curs, sobretot pel fet que he pogut comprovar, dins del mateix curs, si aquests materials són o no adients per introduir a l'aula.

Finalmet he de dir que jo seguiré utilitzant aquests materials i no tan sols al batxillerat sinó que el curs vinent penso introduir-los a l'ESO.

Us deixo els links del curs Newton i les meves pràctiques.

PROYECTO NEWTON

EDA experimentación didàctica en el aula

Web personal elaborada para el curso

 

 

Projecte Newton- Web de Fluids

Correu electrònic Imprimeix PDF

Finalment he acabat i penjat la web sobre Fluids que estava preparant pel curs del Projecte Newton a l'Aula.

Té una introducció per explicar què és això del projecte Newton les dues primeres pràctiques per preparar l'entrada a l'aula amb els alumnes i finalment la selecció dels materials Newton que anem a utilitzar durant un temps a l'aula. El tema escollit és Mecànica de Fluids-Estàtica, he fet alguns canvis però bàsicament és el material de Newton traduït al català.

 

 

 

Al gener continuo amb el projecte Newton

Correu electrònic Imprimeix PDF

Després de fer el primer curs de Newton em van convidar a continuar amb un segon curs per posar en pràctica a l'aula el Projecte Newton que es troba dins del EDA2010.


"Durante este año 2010 serán dos las convocatorias de EDA que se celebren, la primera entre los meses de Enero y Mayo y la segunda entre Septiembre y Diciembre.

Los participantes han realizado la primera fase de formación a través de la convocatoria de formación en abierto del ITE y han sido invitados a participar en esta segunda fase de experimentación en el aula en la que, durante dos meses, tendrán que aplicar en sus clases los materiales que han conocido en la primera fase.

En esta primera convocatoria 60 profesores y profesoras de Matemáticas, Inglés y Física usarán los materiales de Descartes, Malted y Newton respectivamente buscando cuáles son las mejores estrategias para el uso de estas herramientas en clase."

La idea és aplicar-lo a Mecànica de 1r de Bat. amb 12 alumnes ( encara no saben res...) per explicar i treballar fluids, estàtica i dinàmica si dóna temps.

El curs el podeu trobar a

Newton

http://recursostic.educacion.es/eda/web/cursos/newton_aula/entrada_al_curso.htm

Ja us aniré explicant...

 

 
Més articles...
Pàgina 1 de 2

Més Llegit...

Ultimes Noticies

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAvui16
mod_vvisit_counterAhir72
mod_vvisit_counterAquesta setmana515
mod_vvisit_counterÚltima setmana683
mod_vvisit_counterAquest mes2186
mod_vvisit_counterÚltim mes3205
mod_vvisit_counterTotal349192