App InventorQuè és l'App Inventor?

Correu electrònic Imprimeix PDF

Comencem...

appApp Inventor va ser desenvolupat per Google, tot i que l'agost de 2011 va ser publicat com Software Lliure sota la llicència Apache 2.0 i el seu desenvolupament es va traspassar al Massachusetts Institut of Technology (MIT).

El llenguatge de programació que s'utilitza a l'App Invetor està clarament inspirat i pren molts elements d'Scratch scratchel qual s'està desenvolupant des de fa més de vuit anys pel mateix MIT.

App Inventor és una eina basada en el núvol, el que significa que podem construir aplicacions directament en el nostre navegador web. Aquest mateix lloc web ens ofereix a més a més tot el suport que es necessita per a prendre a construir les nostres aplicacions.


A partir del 3 desembre del 2013 l'App Inventor 2 substitueix a l'App Inventor 1 i per tant al visitar la seva web ens trobarem amb l'accés a l'App Inventor 2 . Ara bé l'App Inventor 1 no ha desaparegut, i els projectes realitzats amb l'aplicació App Inventor 1 encara són accessibles des de la web beta.appinventor.mit.edu on trobarem que ara s'anomena "App Inventor Classic".
L'App Inventor 1 i 2 són molt similars, però no estan fets amb el mateix sistema, i per tant els projectes descarregats d'App Inventor 1 no es poden carregar a l'App Inventor 2. El MIT planeja proporcionar una eina per ajudar a la transferència dels projectes de App Inventor 1 a App Inventor 2, tot i que no estarà disponible fins d'aquí a uns mesos. El MIT planeja mantenir el suport a l'aplicació Inventor clàssic fins a la primavera de 2014 .
Com comencem a treballar?
  • El programari de l'App Inventor 2 és a l'adreça ai2.appinventor.mit.edu.
  • Per poder començar a trebalar cal iniciar una sessió amb un compte de Google (Gmail o correu electrònic de l'escola vinculada a Google, és a dir Google Apps per Educació)
  • Per veure com l'aplicació es va construïnt al telèfon, cal que:

• Es segueixin les instruccions a connect your phone to App Inventor on your computer

• Si teniu algun problema, el MIT està aquí per ajudar!

• I finalment si no teniu un mòbil d'Android, podeu utilitzar l'emulador en pantalla!

Professors: Obtenir suport i consells per a la preparació d'App Inventor a l'hora del codi amb els vostres estudiants.

Si teniu YouTube bloquejat a l'escola? es poden veure els vídeos a Vimeo en lloc de YouTube


Fonts: 

Més Llegit...

Ultimes Noticies

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAvui62
mod_vvisit_counterAhir110
mod_vvisit_counterAquesta setmana172
mod_vvisit_counterÚltima setmana771
mod_vvisit_counterAquest mes1920
mod_vvisit_counterÚltim mes2917
mod_vvisit_counterTotal351843