El Taller de Tecnologia

Fem de Dissenyadors Industrials

Correu electrònic Imprimeix PDF

COMENCEM EL NOSTRE PROJECTE?


Bé ha arribat el moment que tots estàveu esperant,..., per fi podem convertir-nos en DISSENYADORS INDUSTRIALS  i entrar al taller a començar a construir la nostra LÀMPADA DE SOBRETAULA.

bola

CAL QUE SEGUIM EL PROCÉS TECNOLÒGIC


  • PLANTEJAMENT DEL PROBLEMA o REQUERIMENT cal identificar què és el que volem fer exactament.
  • RECERCA D'INFORMACIÓ es tracta buscar quines solucions s'han donat fins ara sobre el mateix tema, cal buscar el màxim nombre de fonts d'informació per poder comprovar i verificar les dades obtingudes, llibres revistes, Internet, professionals relacionats amb el tema, reportatges,... També cal investigar sobre les possibilitats i el cost de realització. Algunes webs on podeu trobar informació són:

La documentació aportada per mi:

  1. Podeu llegir la documentació que us he donat amb la maqueta aquí i aquí.
  2. Tot el que hem après el 1r  i el 2n Trimestre.
  3. Busca més informació per Internet per informar-te.

Els preus dels components:

En les següents webs podeu trobar els preus dels components:

si no trobeu el component exacte podeu fer una aproximació d'algun que sigui similar
  • GENERACIÓ D'IDEES Ara ja podem començar a imaginar com hem de fer el projecte, avaluar pros i contres i decidir-nos finalment, així que agafeu paper i llapis!  Decidiu com decorareu la vostra làmpada.
  • LA MEMÒRIA comencem pels Esbossos, dibuixos que fem de forma ràpida on apuntem tot allò que se'ns va acudint. Una vegada ja hem visualitzat el que volem fer podem començar a decidir les mides per tant, comencem amb els Croquis dibuixos proporcionats i acotats que ens vagin donant una imatge real del projecte final. Per poder començar a treballar només falta que dibuixem els Plànols dibuixos a escala que ens permetran començar el nostre prototipus.Els plànols els farem amb el Google Sketchup. A l'hora cal anar redactant una Memòria escrita on figurin materials, costos,... aquesta la farem amb Google Drive i Word o Writer per donar-li format.
  • PLANIFICACIÓ. Fem un llistat de tot allò que necessitarem per muntar la INSTAL·LACIÓ ELÈCTRICA. MATERIALS, EINES,... i organitzem les tasques a fer, quI fari què, on?, i en quin ordre, fem una previsió del temps i de l'ordre, repartiu-vos les feines. Es tracta del Diari de treball del Taller que heu anant omplint aquests dies.
  • AVALUACIÓ. Comprovem que tot funciona correctament i si no és així cal revisar i corregir fins que tot rutlli! I finament podeu fer la vostra valoració de tot el procés.
 
Pàgina 1 de 4

Més Llegit...

Ultimes Noticies

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAvui88
mod_vvisit_counterAhir112
mod_vvisit_counterAquesta setmana421
mod_vvisit_counterÚltima setmana771
mod_vvisit_counterAquest mes2169
mod_vvisit_counterÚltim mes2917
mod_vvisit_counterTotal352092